Isnin, 12 Disember 2011

~ 13 tahun ~

Anyway nk kongsi cite sikit nie...nie kwn ms zaman sekolah dulu...tp dh 13 tahun x jumpa..last ms Form 5..

Kat sini aku nk puji sekali lg...tq ler pd MukaBuku...hahahaha FB coz temukn kembali kwn2ku...tp yg paling x sangka walaupun berlainan kelas dia x sombong tau walaupun dh lm x jumpa & skrg menuntut ilmu di New Zealand...

Alhamdulillah aku hadirkn diri ke Majlis Raja Sehari beliau hr tu...anyway ita doakan semoga ikatan yg dibina ini kekal ke akhir hayat...Amin...wat Aziela & Suami tercinta...


Ms nie celebrate birthday kawan baik (BFF) Puan Shie & Family dan my busyuk2 hubby En.Fairul...hehehehe...almaklum birthday mrk bulan yg sm beza pun seminggu jer so memandangkn tarikh yg dipilih aku ada hal urgent yg perlu disettlekn so terpaksa ubah saat2 akhir...anyway thanks Puan Shie coz memahami...hehehe..so sambut ler sm dgn my hubby .. tp xpe Octoborion punya group jugak...

So celebrate kat D'Laman ... sini satay & western mmg sodapppppppp...smp menjilat jari... hahahaha...deco2 disini pun amat klasik...kalau nk cuba bolehlah...di D'Laman Selera , Taman Klebang...

So masing2 dh meningkat umur...xde ler agenda tiup2 lilin tau...just makan sehingga kenyang...hehehe...yg penting HAPPYYYYYYYYYY.....

~Family Puan Shie~
~Bihun Italy~

 ~ Satay D'Laman ~

 ~ Chicken Grilled ~

 ~ Jus Buah ~

 ~ Char Kueh Teow ~

 ~ Mee Basah ~

My Beloved Family...Busyuk2..

~ 17 tahun ~


Apa kaitan tajuk & pic nie erk?? hehehe...sebenarnya nk story psl pic nie..

Sebelum story u all tahu apa tu FB (Facebook/Muka Buku) ?? hehehe.. Disitu ler aku bertemu kembali setelah 17 tahun masing2 menyepikn diri tanpa khabar berita ( Cewah )
...hahahaha...

Last jumpa ms aku Form 1..so betapa lamanya x jumpa..17tahun tau...huhuhuhu...nie zaman2 aku dulu ada ler kakak angkat,adik angkat..mujur sekolah aku xde abg angkat...hahahaha...so pic diatas tue dulu kakak angkat aku...so di FB kita org jumpa semula..x sangka kn..bagus jugak ada FB nie boleh jumpa rakan2 lama...

Sis Linda nie skrg keje kat KL...so kg masih di melaka...pic tu ms majlis kahwin adik dia bulan Jun yg lalu...( alamak baru nak update erk )...ms tu ler br aku jumpa dia..dia masih kenal aku lg...x sangkakn..maknanya xde byk perubahan ler aku nie walaupun dh beranak 1...hahahaha...Sis Linda skrg dh ada 2 cahayamata..

Alhamdulillah kedatangan aku sekeluarga disambut baik oleh Sis Linda..Tq sis coz x lupa jemput ita bagi memeriahkan majlis adik akak...oklah otak jem , xleh nk story dh...hahahaha...cayaaaaalah mama...

Ahad, 11 Disember 2011

Update...update...

Kemalasan terserlah.......hahahaha...sorry wat semua teman blogger..coz aku mcm malas nk update...tp byk benda aku nk kongsi bersama...aduhaiiiiiiiiiiiiiiiii.....

Agaknya aku nk mulakan dr mane dulu erk...nk edit pic pun aku malas...so aku akan update segalanya setelah aku kumpul kembali semangat RAJIN aku...hahahaha..aku tahu ramai rindukn aku disini...kuang..kuang..kuang...

Nak update pic..org kata aku giler nnti xde cite tup2 update pic jer..tp ada aku kisah..sbb ramai rindu nk tgk aku...hehehehe...nie antara latest punya pic ok....


Alamak pic nie pulak i update..tp xpe..nnti i nk story mory psl cover di blkg i tu...hahahaha...oklah i gerak dulu...cayaaaaaaaaalah mama...

Jumaat, 11 November 2011

27/09/2011 - My Birthday

Hehehe...story nie x ler lm sgt...just nk share jer...ms nie my best friend (BFF)-Puan Shie & family belanja aku & family makan ikan bakar di Medan Ikan Bakar Hj Musa...aku pernah mkn kat situ so mmg happylh sbb sedapppp...hehehehe...kali nie xde tiup2 lilin or potong kek...hahahahaha...tp masih dpt present lg dr kwn2 & geng2 FB yg wish birthday aku...happyyyyyyyy sgt sbb umur meningkat...hahahahaha...




Khamis, 10 November 2011

nak share .. suka2 utk peringatan sendiri jugak...


Sabtu, 15 Oktober 2011

just nak share....walaupun peringatan utk aku jugak...hahahahaha.......


Jumaat, 14 Oktober 2011

~ share ~

just nk share...dlm ms yg sm utk aku jugak...hahahaha....


Isnin, 10 Oktober 2011

~ 05/06/2011 - Majlis Kahwin Ecah H2 ~


Nie lm aku simpan...hehehe...korang mesti pelik...sbb berbulan2 nie br timbul...hahahaha...nie kat Port Klang..majlis kahwin geng kelab my hubby "Huruhara.com@H2"....nie last minute punya keputusan nk pie..sbb hati melonjak riang nk meraikn majlis Ecah & Suami....






Ahad, 9 Oktober 2011

~ 30/04/2011 & 07/05/2011 ~ KaHwiN -

 Alamak dh lama sgt kisah nie...hehehe...pengantin perempuan nie (birasku) dh ada isi pun...kalau x silap dh 5bulan...hehehehe...teruknya aku nie..br nk upload...sorry yer semua...hehehehe...1 majlis di Wangsa Maju & 1 lg bertandang ke rumah pengantin lelaki ( umah mertuaku ) di Banda Hilir,Melaka...byk pic sebenarnya tp x terlarat nk edit & upload...so aku kongsi yg mane wajib jer...hahahaha....




 yg pengantin lelaki comel loteh nie, anak bujangku..hensomkn dia...

 nie org kuat dlm menguruskan majlis di Banda Hilir,Melaka
~ Aku & My hubby ~

~ CanDid ~

hehehe...aku nak share kat blog nie...pic candid yg my friend "Liyana" ambil...cantikkn...alamak masuk bakul angkat sendiri ar....hehehehe...tp suka lak aku tgk..ms nie musim raya jugak...raya kat umah geng keje...so sweet & nice picture...i like.....


Big Boss House

Alamak cite basi..sorry...hehehe..ms nie raya pertama...so kena pie umah big boss...dapat duit raya...hahahaha...nie group yg ada ms nie..semua berpasangan...


~ Raya 2011 ~

Sorry lambat update...mmg slow giler skrg aku dgn blog nie..sorry coz busy yg teramat sgt...hehehe...aku akan curi2 ms utk update blog nie...tp mmg tunggang langgang ler update aku nnti...x ikut tarikh yg sesuai..janji aku update..hehehe...utk kongsi bersama teman2 blogger....ini pic2 dirumah familyku & family hubby ku...









Jumaat, 26 Ogos 2011

chit chat...chit chat...

Assalamualaikum semua...hr nie jadual ku penuh...almaklum ptg nie my sis & anak2nya smp di mlk...hubbynya x balik raya sbb berada jauh nun di perantauan di Arab Saudi..menjalankn tugas yg amat diperlukan...semoga abg iparku "Afandi" sihat sentiasa disana...Salam Aidilfitri dr kami disini yg jauh dimata tp dekat dihati...wahhhhhh ayat bahaya...hahahaha

Ptg nie kami semua sekeluarga berbuka di Nasi Kandar,Mydin MITC...
permintaan dr ayah tercinta..yg nk sgt makan ns kandar...cian dia...my abah...hehehe....

Agak2 pas dh kenyang berbuka puasa nnti apa kami buat erk kat sn???hehehe...window shopping jer...boleh ker...sikit byk mesti beli...nama pun manusia,nafsu membeli tu mesti ada jugak..tipu kalau kt xde...itu bukan manusia nmnya...hahahahaha

Settle kat Mydin,MITC...aku akan send itu anak2,mak & abah balik rumah..coz aku, my sis & hubby nk pie ronda bazar ramadhan Cempaka...hehehe...nie mmg dh ada dlm list utk lawatan hr nie...hahahahaha....

Esok sabtu yer...keje jugak tp 1/2 hari jer..so esok pas balik keje ada plan dgn Puan Shie nk ke Giant jap...ada barang nk beli...ptg pulak maybe gi pasar ramadhan semabok perdana..nak beli mee bandung utk hubby...teringin sgt dia..kesian pulak..setelah dpt info dr geng so boleh beli kat situ...

Hari terakhir berbuka puasa di rumah mertua utk ramadhan kali nie...semua adik ipar ada so mesti meriah giler...hehehe...miss sgt2 kat mrk semua...

Wah abis semua jadual aku utk menjelang raya nie aku chit chat kat sini...jap sambung lg....

Mlm pulak maybe akan ke Tesco bersama my sis...nk beli apa yg patut...

Hari Minggu (Ahad) , mcm biasa driver utk my mum & my sis ... pie pasar tani A.Gajah...mcm2 nk borong nie...hehehe...tghr pulak my neice smp...c nord tu...anak aku panggil dia kakak cantik...mslahnya cantikkah dia???hahahahaha...jahat busu dia..

Apa lg plan aku dh x tahu...yg aku tahu aku akan ct seminggu..itu yg paling aku happy...hahahaha...x sabar nk raya..nk wish ke skrg??nanti2 lah...hehehehehe...cayaaaaaaalah mama...

Selasa, 23 Ogos 2011

-1 hr di hr raya -

~ mood RaYa ~

Assalamualaikum...dh lama x update...hehehe tiba2 post pasal mood raya...

Lg brp hari jer kita nk ucapkn selamat tinggal Ramadhan...Insyallah panjang umur tahun dpn bertemu lg...

Bila sebut jer RAYA...mesti mrk tnya persiapan mcmane? Bg aku tahun nie biasa2 jer..xdelah happening sgt..baik baju or kuih raya...beli apa yg patut jer mengikut keperluan bukan kehendak..eceh2...hehehe...

Kuih raya aku dh settle..ada yg mmg sodap,ada yg kureng sedap...ada jugak yg 1 jenis rasa gulaaaaaaaaaaaaaa jer,santan entah mane duduknya...tp xpe tahun dpn jgn oder lg dgn penjual tu...hehehehe

Baju raya tahun nie aku tempah sepasang jer tema tunggu raya pertama nnti aku upload pic..hehehe...my sis lie kn aku sehelai jubah warna coklat...so tu pun leh wat ry jugak...hehehe... tudung & kasut dh lm beli ...cuma hgbag jer belum lie lg...sempat ke x nk cr nie...
My hubby biasa2 jer...tahun nie dia kureng beli..utk anak bujang i pulak..dh selamat beli baju, jeans..baju melayu acik niena dia yg jahitkn...pun dh siap jugak...cuma nk cr kasut or crocs jer...my sis pun ada belikn dia baju & jeans...so x payah nk membazir beli byk2...raya pun aku nie kureng berjalan sikit...hehehe...tp x tahu pulak kalau tahun nie rajin...hahahaha....

Lg beberapa hari jer rumah my mum nie akan meriah giler...semua adik beradik balik...x sabar nk jumpa anak2 buah yg hensom & cantik2 belaka....hehehehe

Raya tahun nie seminggu aku ct...seronoknyaaaa...hubby pun sm...so leh spend time dgn anak bujangku yg comel loteh tuee....

Oklah dh x tahu nk leter apa kat sini...insyallah sedaya upaya akan aku update blog nie....cayaaaaalah mama...

Ahad, 31 Julai 2011

~Salam Ramadhan~

Assalamualaikum....

Pejam celik,pejam celik....bulan Ramadhan dtg lg...cepat ms berlalu...siang malam..siang malam...tanpa kita sedari..krn apa??leka dgn rutin yg kita lalui...smada berfaedah atau pun tidak, hanya kita yg tahu apa yg kita lakukan dlm hr2 yg kita lalui...

Esok bermula 1 Ramadhan....bila sebut ramadhan jer...kwn2 aku mesti tahu...sbb aku nie rajin bertanya rutin mrk berbuka & bersahur apa...hahaha...itulah aku...saje jer suka2...kongsi2 bersama...

Selamat menjalani ibadah puasa & jgn lupa solat terawih k...cayang u allss....nnti ada ms lg aku update k....cayaaaaalah mama...

Khamis, 14 Julai 2011

aduhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Woiiiiiiiii lama giler aku x update...sorry beb aku bukan lupa cuma xde masa jer...skrg busy keje ler...mcm2 busy...hehehe...rindu nk berblogging tp x tahu ms bila nk curi ms utk update...

Nanti ada ms aku update k...love u allsssssssssssssssssss....

Isnin, 30 Mei 2011

~ 7 Tahun ~

Nikah : 28 Mei 2004
Majlis Di Rumahku : 29 Mei 2004
Majlis Di Rumah Hubby : 30 Mei 2004

Kenapa ada senarai tarikh2 nie...utk apa yer?????

Hehehe...utk makluman rakan2 bloggerku...genap 7tahun ikatan perkahwinan aku & my hubby@Fairul Rafiq...Kami bersyukur ke hadrat ilahi krn cinta yg kami bina ini masih mekar mewangi...Alhamdulillah...

Biasanya setiap kali mesti celebrate pie bercuti2 malaysia..tp xdelah jauh smp Paris ke, Switzerland ke,London ke???? biasanya ke PD...tp tahun nie potong kek jer...coz ujung tahun br nk pie...hehehe..
perancangannnnn..Insyallah...ok2 sambung story td...


Bertambah pula dgn kehadiran satu2nya zuriat kami...skrg dh berumur 6tahun...yg makin sihat & tembam...hehehehe..buah hati mama & papa...

Mesti org tnyakn aik kahwin 7tahun tp anak seorg jer...???? Dlm membina empayar kekeluargaan kita perlu ada perancangan..betul x tuan2 dan puan2?? eh dh mcm ceramah lak pulak..bukan nk ceramah just nk menjelaskn...hehehe...

Akan dtg nie Insyallah ada perancangan utk pertambahan keluarga...kalau ada rezeki ada...hehehe..cuma x brp suka org tnya2...hahahaha...masalah aku nie...ialah masing2 punya pemikiran...biarlah...WHAT EVERRRRRRRRRR....

Oklah..dh x tahu nk story apa lg..hehehe...setakat nie ajer kisah ulangtahun perkahwinanku & story mory sikit pasal hal pertambahan ahli keluarga...

Wat semua teman blogger doakan kebahagiaan kami sekeluarga..Amin Yarabbal Alamin..

Khamis, 26 Mei 2011

~DiLeMa~

WOW..tajuk mengambarkn hati aku yg resah & gelisah...berat hati semua ada...hahahaha...

Tghr td my hubby call bgtau company dia sponsor kupon free utk Karnival Upin Ipin kat Melaka Wonderland...kupon free yg berharga RM50.00..karnival utk malam, sekali dgn konsert dr Kumpulan Padi & yg aku minati Faizal Tahir (FT)....

Yg menjadikn aku dlm dilema nie...krn karnival nie jatuh pd hari Sabtu pukul 8mlm..(28.05.2011)...aku mula terfikir konsert AF9...dh ler konsert AF9 kali ni nk umumkn IMUNITI...so lg ler aku tertunggu2...huhuhu...so my hubby suruh aku yg wat kt putus mcmane...

So bila dh penat berfikir, aku call hubby bgtau hubby pikirkn ler..walaupun hati aku berbelah bagi...Akhirnya mu hubby fikir..karnival tu mlm..tambah lg ada konsert dr Faizal Tahir so mesti ramai org..dh ler parking kete nnti kat area hutan2...dgn bw hidayat lg...so hubby kt x payah ler..lg pun hidayat dh 2x jumpa Upin Ipin...nnti lm sgt kat sn hidayat mesti merengek2 nk balik...hehehehe...

Hati aku berbunga riang..xpelah x pat tgk FT janji dpt tgk AF..so my hubby kt nnti kita ubah program bw hidayat jalan2 sambil makan Satay Kajang kat PD & bw hidayat pi Zoo coz dh janji dgn dia...so aku setuju..hahahahaha...senangnya dlm hati,dpt tgk AF lg...hahahaha..

Menantikan hari sabtu yg amat bermakna dlm hidup aku suami isteri...bak kata hidayat "rumahtangga"...hahahaha...rumah yg ada tangga...

Esok dh jumaat,cepat ms berlalu...so bermulalah cuti persekolah...
rsnya sepanjang ct nie byk program gak yg aku kena ikuti...esok jugak ada majlis tahlil kat Tadika hidayat...pg2 aku kena beli kuih muih utk hantar ke Tadika...so skrg nie ms utk aku beristirehat...cayaaaaalah mama...

Jumaat, 20 Mei 2011

~ Dan Bila Esok ~

Masih dalam feel Nora Elena @ Kasih Yang Suci...hehehehe

video

**JGN LUPA PAUSE LAGU BLOG AKU K....br leh feeling tgk video atas...hehehe

...Masih Jiwa Kacau...

video

Adaptasi dr sebuah novel Kasih Yang Suci ( Meen Zulaikha )...dulu ms bc novel jiwa kacau...hahahaha...
skrg tgk dramanya pulak..aduhaiiiiiiii...so ada kureng & lebihnya dlm drama tersebut...hehehe

**JGN LUPA PAUSE LAGU BLOG AKU K....br leh feeling tgk video atas...hehehe

Rabu, 18 Mei 2011

~ Novel @ Drama ~

Assalamualaikum.....wahai semua teman bloggerku....

Dh brp hr aku x update blog nie..bukan malas cuma xde masa jer...huhuhu..tp bila pikir2 balik penyakit M tu lg byk dr busy...hahahaha...

Ok kita berbalik pd tajuk asal post ini...baru2 nie ada 1 drama kat slot Akasia " Nora Elena " TV3 pukul 7mlm - 8mlm...alamak waktu maghrib nie...tgk2 jugak solat maghrib jgn lupa..

Aku nk story sikit...asal drama nie dr Novel Kasih Yang Suci
( Meen Zulaikha ) diapdatasi menjadi 1 drama bersiri...

Novel nie dh lama aku bc..salah 1 novel yg aku suka krn jalan ceritanya...dr seorg gadis remaja yg telah dirogol , cuba melupakn sejarah hitam yg dia alami..memulakan hidup br bernama Elena...bertunang dgn insan yg dia sayangi krn selama beberapa tahun dia membenci kaum Adam...nk dijadikan konflik dlm kehidupannya semula..muncul insan bernama Seth Tan iaitu abg kpd sahabat baiknya...Seth Tan jugak merupakan bos kepada tunang Elena "Shaiful Idham"..

Insan bernama Eid yg tidak tahu langsung tentang sejarah hitam yg dialami oleh Elena...sehingga 1 permainan kotor yg membuatkan Eid tahu semuanya..
Seth Tan sanggup lakukan apa shj demi rs bersalah & cintanya pd Nora Elena..apakah kesudahannya sila ler beli novel tersebut...hehehe...kalau secara on9 boleh dibeli di web..

Penatkn kongsi cerita..tp xpe sekurang2nya yg suka membaca & ikuti perkembangan novel bolehlah berkongsi cerita dgn aku...lepas nie aku akan sharekn video2 lagu drama " Nora Elena " & trailer drama tersebut...jgn lupa TONTON k...cayaaaaaaaalah mama...

Selasa, 3 Mei 2011

Citer2...

Sorry..bukan malas tp maybe sejak sebulan dua nie aku busy...tp x tahu lak apa keje yg aku wat...hahahaha..

Anyway nk cite nie awal bulan April hr tue ada outing bersama Geng H2 & Geng Hantu...
hahahaha...kebetulan mrk turun mlk..so dpt ler jumpa & lepak2 dgn mrk...almaklum kalau dh jumpa mmg x ingat....hahahaha..

Ronda Kota Melaka,mlm pulak mrk pie Cowboy & keesokannya lepaking di Pantai Nelayan Kuala Linggi sambil mandi & BBQ..

Jumaat, 8 April 2011

" On Time "

Apa kes??? ON TIME ???? keje ke...janji ke...meeting ke...makan ke...????....

Musim berganti musim...dr Musim per1 aku ikuti smp ler musim ke9...tp kalau dr jadual aku rsnya yg betul2 bermula musim ke2...hehehe...

Akademi Fantasia....hahahahaha...aku tahu x semua org boleh sekepala dgn aku bab nie...tp inilah aku...

So skrg dh bermula musim akhir AF9...dr tirai aku ikuti..so ada yg aku minat...itu tungguuuuu akan aku maklumkn sapekah gerangannya...hahahaha...

Minggu pertama yg aku lalui bersama mrk....WAH...mcm rapat & dekatkn...hahahaha...tepat kul 9pm aku dh mengadap TV...coz nk ikuti Diari..tp diari musim akhir nie aku mcm kureng sikit coz pening sikit...hahahaha..kalau mcm tahun2 lalu mane ada yg temuramah pelajar...mrk just wat luahan rs dgn kamera yg ada dlm akademi jer...utk musim nie kiranya open gak ar...tp xpe ttp aku ikuti...hehehe...bermulalah pulak aku langgan majalah AKSI...hahahaha

Itu minat aku so xleh nk wat apa..hubby pun memahami...kalau konsert aku akan set time supaya sentiasa ON TIME utk menonton Konsert AF...hahahahaha...

Oklah aku saje kongsi2 cite...apa yg aku minat...sebenarnya byk lg,lain kali ler aku story...hehehehe...cayaaaaaalah mama...

Khamis, 7 April 2011

~lirik lagu yg berkumandang di blog aku~

Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca
Yang tak bisa disentuh
Namun hanya boleh dipandang
Ingin sekali ku sentuh
Ingin jua ku memiliki

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Chorus
Andai kau tahu
Apa yang ku mahu
Mahukan dirimu ‘tuk mendekatiku
Dan aku tak bisa memaksa dirimu
Walau dalam tidur
Ku kan menantimu hingga akhir nanti

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

**suka dgr lagu nie...lg bertambah suka sejak tgk Samson & Delaila..(TV3)

~~Disaat Aku Mencintaimu~~

Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

**suka sgt dgr lagu nie coz hayati liriknya......

Isnin, 28 Mac 2011

~ suka suki ~

Rindunyaaaaaaaaaaaa...apa yg suka yer cik ieta...minggu lepas mmg happy...tp cik ieta nie tiap2 minggu mmg happy...hahahaha...

cite ringkas2 jelah yer...penatlah nak cr mood utk update my blog...hehehe...tp tetap ikuti perkembangan semasa rakan2 blogger...

utk segmen minggu lepas...my best friend balik melaka...so ada hr yg ruangku terisi bersamanya...hahahaha..bahaya ayat cintan nie...nie gara2 Puan Liyana ler dh ganggu smp aku jiwa kacau...hahahaha...hanya dia yg memahami... :))

nanti aku updatekn apa yg aku wat dgn dia...hahahahaha...suspennnnnnnnn jerrrrrrrrrr.....

Cayaaaaaalah mama......

Khamis, 24 Februari 2011

~Cuti2 di Ancasa Allsuites Resort~

ms nie hr pertama ct sekolah 3bulan yg lalu...hehehe..aku plan dgn my sis nak bw my mum & my dad jalan2 sedut angin...hahahaha....

kita org lepaking kat PD...tmpt nie mmg bestlah..coz dh 2x aku pie...hehehe...so relax & dekat dgn teluk kemang..paling aku suka pie sabtu mlm minggu coz ada pasar mlm...salah 1 pasar malam yg paling aku suka pie...hehehehe...

so pic byk yg aku ambil,memandangkan story nie dh lm pending so ini jer pic yg aku kongsikn bersama...yg lain tu leh tgk kat FB aku jer....hehehe...cayaaaaaaalah mama...

hehehe...suka ambil pic nie...

...my mum,my dad,family my sis & family i...

.. berendam ..

..my mum & my dad..

..i & my hubby..