Sabtu, 9 Januari 2010

:: Macam2 Ada ::

Hari nie mcm biasa aku still keje...keje pun berlambak2 kat ofis tue...entah bila nk abis pun x tahu...sambil wat keje sambil tgk konsert penyanyi pujaanku Dato' Siti Nurhaliza & M.Nasir...konsert yg berlangsung kat Singapura tue,aku tgk kat You Tube...mmg best ar suara mrk...gandingan yg mantap....tp aku tetap wat keje tau...

Tghr aku plan nk gi lunch dgn hubby sebelum balik umah...so kita org gi makan nasi beriani kat Nasi Kandar Penang Besar...not bad ar makanannya...hehehehe...sebenarnya teringin nk mkn Nasi Beriani Bukit Baru tp takut x sempat coz dr ofis jauh gak nk pie...tup2 smp sn kedai pun dah tutup...hehehe

Plan nk balik umah mertua...tp last minute x jadi sbb mak mertua & bpk mertuaku dtg umah...terlanjur dia pie jemputan majlis kahwin so dah dekat mrk pun singah nk tgk cucu kesayangannya yg baru baik dr demam campak...bila dah berjumpa berborak sakan ar mrk tp bukan dgn cucu...hehehehe,dgn besannya...hahaha...aku hidangkan air dgn kuih yg mertuaku bw...

Plan aku semua berubah so aku,hubby & hidayat lepak kat umah jer...bila dh petang mulalah hidayat nk mkn mee sup so aku pun pie ler cari mee & fish cake utk mskkan menu pilihannya...asyik beli jer kopak duit beb...baik msk,puas mkn...tup2 my hubby nk mkn mee kari...coz my mum ada masak kari ayam jadi aku cuma guna kuah kari tue n tambah bahan fish cake jer...mmg sedaplah...
huhuhuhu...mcmane nk diet nie....

Malam nie aku nk tgk ulangan Drama Rahsia Hati...member aku kt ada ulangan mlm nie...hr tue nk tgk xde feel coz abah aku tgk sekali ms tue...huhuhu...mcm minggu2 yg lalu kalau tgk mesti aku nangis...cian part Nadia,Lia & Syamil...minggu dpn pulak apalah jadi dgn Amar...entah hidup ke mati...aku nie baca novel pun mcm nie...tgk movie pun mcm nie...mcm2kan...

Oklah dah x tahu nk cite apa...pic pun ada 1 jer x banyak...itu pun gmbr menu mkn...nanti ada balik gelaran warung ieta...hehehe...oh ya pasal aku janji nk cite something tue nnti erk...
tungggguuuuuuuuu....cayaaaaaalah mama...

1 ulasan:

  1. selamat kembali warung ieta....chayok chayok...hehehe

    BalasPadam