Rabu, 5 Ogos 2009

:: I LIKE ::

Panas...panas...aku lagi panas kerna aku muncul kembali....

video

Untuk makluman semua...aku bukan nk puji diri sendiri tp aku suka tgk video rakaman yg aku uploadkan nie...saje utk menghiburkan diri aku sendiri,lgpun nie blog aku... hehehe,ade aku kesah...rakaman nie adik ipar aku yg rakam ms birthday father-in-law yg lepas...spontan tau...aku pun xsangka boleh nk jwb pertanyaan adik ipar aku...niena..niena..krn spontan tulah aku suka tgk berkali2 walaupun sekejap jer...kalau xsuka xpe...xkecik ati pun...tp jgn mengutuk... BERDOSA BESAU tau... huahuahua... cayaaaaaalah mama...

***sebelum klik play video, pause dulu lagu rossa tue...karang x jelas pulak suara manja aku tu..hehehe

5 ulasan:

  1. ngaa.kalau kena kutuk pun takpe kot.lain kali maybe dapat buat lagi best?

    BalasPadam
  2. akufobia : insyallah pasni mama wat video yg lebih sempurna..hehehe...

    BalasPadam
  3. wah...mumy bru leh tgk blog mama...
    amboi mama...ni bru secara spontan tapi kalau ikut arahan director mesti meletop cam Ummi Aida....hahahaha

    BalasPadam
  4. mummy : mama sukalah bila mummy ckp mcm tu...aduh rs terbayang2 ms shooting dulu2 yer...

    BalasPadam
  5. ita..awat skit je ...ckp lah panjang skit...hahaha

    BalasPadam