Isnin, 13 Julai 2009

BrOOm...bRoOm...mOtOr...

Smlm ptg aku gi giant saje jalan2 n beli apa yg patut...so bw hidayat naik motor...bukan main suka lg dia..motor utk budak nie lah yg hubby aku giler nk beli tp memandangkan ms nk beli tu cina kedai tu bgtau berat kanak2 kena bawah 20kg so ms tu hubby aku dh pandang muka aku..almaklumlah anak aku nie nk melebihi 20kg...hahahaha...bygkan ms surver dulu 6 bln lepas so smlm tu wat bodoh jer bg dia main..hahaha..yelah xkan aku nk suruh anak aku diet lak semata2 nk lie motor nie...hahahaha...so layan jelah pic n video nie...caucincauuuu...
video

5 ulasan:

  1. JOM TGK SHAWLS N TDG LAWA2 :) BARU UPDATE TAU..MURAH JE, HARGA BORONG PON ADE :D...MMG MURAH N LAWA :) WAJIB CUCI MATA TAU :D THANKS SIS :)

    BalasPadam
  2. nanti hidayat minta papa belikan tau tapi yang real punya...hahahaha

    BalasPadam
  3. Myshawls : oooh promote yer nnti sy tgk k...kot2 ada yg berkenan...tq
    Shie2010 : kalau beli real sape nk naik,mamanya penakut..hahahaha...tp kalau saiz mcm tu confirm naik...hehehehe

    BalasPadam
  4. nampaknya..kene belikan motor yg "REAL"la nie..ehehehhehe

    BalasPadam
  5. cmba:kalau real nnti dia bw Mia jln2..hehehe

    BalasPadam